maanantai 4. tammikuuta 2016

Kesä ja koirankuonolaiset

Vuosi vaihtui jälleen - iloista uutta vuotta kaikille! Vuodenaikaan nähden lämpimien kelien jälkeen saapuivat talvipakkasetkin vihdoin.  Niin mukava vuodenaika kuin talvi onkin, niin ei menneen kesän muistelusta liene haittaa. Eikähän kevätkään ole enää kuin muutaman hassun viikon päässä.

Kesämökkireissulla kävimme tervehtimässä Helmin Hugo-veljeä. Hugo on innokas ja peloton kaveri, mutta ei kuitenkaan tyhmänrohkea: Muutaman lähestymisyrityksen jälkeen se päätti jättää kärttyisen Helmin rauhaan. Winha osasi käyttäytyä kylässä vähän sivistyneemmin ja nähtiinpä muutama korkeaenerginen coton-spurttikin, kun Winha ja Hugo nelistivät pihalla pää viidentenä jalkana. Iso kiitos Hugolle ja perheelle vieraanvaraisuudesta :)

Hugo 23.6.2015.
Eleganttia menoa.

Tässäpä vielä omistajan ottama edustava kuva Hugosta. Poika hallitsee poseerauksen. (Kuva: Kiti 17.3.2015)

 Repa Reipas koiranpentu kävi kylässä. Tämä poika pinkaisi sisälle päästyään ihan ensimmäiseksi ruokakupille. Tärkeimmät asiat ensin. (26.7.2015)

Sympaattinen Titus kävi tervehtimässä Winha-mammaa ja Helmi-siskoa. Titus on taitava ja oppivainen poika. Monet temput oli otettu hienosti haltuun. (1.8.2015).

 Minä en sukulaisista paljon perusta - murjotan täällä penkin alla... (Helmi 1.8.2015)

 Helmistä vasta leikattu ruoho oli vastustamatonta. (19.8.2015)