torstai 17. toukokuuta 2012

Koirapuistossa

Suhteellisen lähellä on koirapuisto, jossa on oma aitauksensa isoille ja oma pienille koirille. Mentiin sinne autolla, jotta saatiin samalla harjoitella autossa olemista kuljetushäkissä.

Pienten koirien puolella ei ollut ketään, joten voitiin tutustua alueeseen rauhassa. Autius oli tarpeen siksikin, että Winhalta puuttuu vielä rabies-rokotus, joka saadaan ensi viikolla. Isojen koirien puolella temusi alkuun labradorinnoutaja ja englanninbulldog. Winha suhtautui isoihin koiriin hieman epäluuloisesti ja ilmaisi sen murisemalla ja haukkumalla. Kohta se kuitenkin lähestyi isojen koirien aitausta ja bulldog kävi myös vähän nuuskuttamassa uutta tulokasta, nosti jalkansa ja pissasi päin. Osumaa ei onneksi tullut :) Mikähän lie ollut tämä ele, vai olisiko vain yksinkertaisesti tullut pakottava tarve merkata aita juuri Winhan kohdalta - juuri sillä hetkellä. Bulldog-herra lähti isäntänsä kanssa kotiin ja tilalle tuli komea faaraokoira.

Winha nautti silminnähden vapaana juoksentelusta. Alueella oli iso mutta matala kivi, jonka päälle Winha kiipeili ja hyppäsi sieltä näytösluonteisesti alas. Nyt pöydän alla makaa sangen väsynyt koira.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti