sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Winha ja Helmi muuttivat Sipooseen

Muutimme koirinemme Sipooseen helmikuussa. Koirat ovat sopeutuneet erinomaisesti - ja miksikäs eivät olisi. Niillä menee hyvin, kunhan läheiset ihmiset ovat lähellä.

Keväisellä pihamaalla on paljon mielenkiintoista nuuskittavaa. Hajumaailma lienee kapunkiin verrattuna kaiken kaikkiaan aika erilainen.

 Winha päivystää (25.4.2015)

Helmi mukana pihatöissä (25.4.2015) 

Helmi. Winhaa ja Helmiä voi olla äkkiseltään vaikea erottaa toisistaan, kun ovat varsin saman kokoisia ja näköisiä. Jos muusta ei erota, niin ainakin siitä, että Helmin "tukka" ja häntä on trimmattu lyhyeksi. Winhalla korviin ja häntään on jätetty pitkää karvaa. (25.4.2015) 

 Helmi (25.4.2015)

Tämä on tyypillinen valokuva Winhasta ja Helmistä. Kuvia on hankala ottaa, koska koirat ovat alati liikkeessä. Winha on hyvin leikkisä ja liikunnallinen koira. Helmi puolestaan ei ole samalla tavalla vauhdikas. Se tykkää kulkea vähän verkkaisemmin ja nuuskia maata ja ruohontupsuja mennessään mietteliään näköisenä. Eroa liikunnallisuudessa kuvaa myös se, että Winha pääsi hyppäämään sohvalle jo pentuna. Helmi ei vieläkään :) Winha yleensä ottaen pysyttelee ihmisten lähellä pihalla irti ollessaan. Helmi puolestaan saattaa lähteä vähän kauemmaksi näköetäisyydeltä nenänsä ohjaamana. Niin ovat koirat erilaisia, kuten me ihmisetkin. (25.4.2015) 

Winha "kallio"kiipeilee" (25.4.2015) 

Helmin tuumintatauko (25.4.2015)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti