torstai 3. tammikuuta 2013

Hyvää Uutta Vuotta !

Winhan ihmetykseksi joulun alla ilmestyi kotiin metsältä tuoksuva puu, joka sai ylleen valoja ja koristeita. Kuusenneulasia piti luonnollisesti maistella - useampaan otteeseen. Neulasia on jouduttu nyppimään turkista tämän tästä. Puun jalustasta löytyi myös janon sammutukseen makuvettä, joka näytti välillä maistuvan paremmin kuin vesi omassa juomakupissa.

Aatonaattona ja jouluaattona kyläiltiin. Samoin uuden vuoden aattona, jolloin käytiin myös ampumassa raketteja. Winha oli myös touhussa mukana ja vastoin ennakko-odotusta, ei se tuntunut olevan raketeiden paukkeesta ja räiskynnästä moksiskaan. Annettiin Winhalle muuta ajateltavaa, ja mikäs mieluisampaa, kuin lumipallojen pyydystäminen. Ei siinä mitään pauketta ehtinyt huomioimaan, paitsi sitten kuin tuli oikein sarjarätinää.

Winhan on aika saada uusi matokuuri (eläinlääkäri suositteli matojen häätöä puolen vuoden välein). Tahnan annostelemiseksi Winha piti punnita. Paino on nyt 5,6 kg. Rotumääritelmän mukaan Coton de Tulear -tyttökoiran paino on 3,5-5 kg (uroksilla 4-6 kg).


Nuuuuuhhh....


En minä mitään tehnyt - kunhan vain vähän maistelin.

Winha sai joululahjaksi luun, jäniksenkorvan ja aktivointipallon, jonka sisällä oli koirien nameja. Vanha pallo on ollut kadoksissa jo jonkin aikaa. Todennäköisesti se löytyy ennen pitkää jonkin kaapin alta. (24.12.2012)


Vuosi on vaihtunut. (1.1.2013)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti