lauantai 22. helmikuuta 2014

Hugon vuoro muuttaa

Ihana Hugo lähti tänään ajelemaan kohti Kontiolahtea. Muutaman tunnin ajomatka siis edessä, ennen kuin pentu pääsee tutustumaan uuteen kotiin.

Hugo Jr. 22.2.2014. Pentu sai uudelta perheeltään sattumoisin isänsä nimen. Hänkin on Hugo,  virallisemmin Merihelmen Qatarin Öljysheikki.

Starring Hugo, Titus ja Helmi, ikä kahdeksan viikkoa ja kolme päivää. (22.2.2014)

Winha kouluttaa poikia. (22.2.2014)

4 kommenttia:

  1. hei
    Hugon kotimatka sujui hyvin, itki ja ikävöi 30 eka minuuttia ja sit valvoi ja ihmetteli Kurtin abc-asemalle asti ja sit simahti ja nukkui koko loppumatkan. Karvion kanavalla maistui vesi ja taas nukuttiin. Ruoka maistui ja ihmetystä riitti uudessa kodissa. Lelut otti käyttöön heti, ulkona pihalla käytiin ja ekat pisut tuli sinne:)) ja yhdet tuli myös sanomalehdellekin. Nyt makoilee tyytyväisenä olohuoneen matolla, sohva vaan on matalampi kuin syntymäkodissa eikä mahdu sen alle:(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Kiti,
      voi kun mukava kuulla, että Hugo on asettunut taloksi. Ollaan täällä podettu eroahdistusta vähän pidempään kuin Hugo, mutta eiköhän mekin selvitä :)

      Poista
  2. Hei

    hugo voi hyvin, syö erittäin hyvällä ruokahalulla:) Viime yön nukkui hienosti ja aamulla hän on niin iloinen kun herään ensimmäisenä. Hugo lähtee ulos mielellään ja tietää jo mistä ovesta mennään ja ulos tekee kakat, sisälle ei kertakaan. myös pisut tulee ulkona ja joskus sanomalehdelle, huippu pentu! Ja yksinoloa on harjoiteltu maanantaina ja tiistaina ja hyvin on sujunut, yksi viherkasvi osui hampaiden linjoille ja kärsi hieman.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Go Hugo ! Ilahduttavia uutisia :) Arvelinkin, ettei Hugo ryhdy ruokakuppia ylenkatsomaan. Ja että kakkakin tulee ulos. Niin sitä pitää. Meidän Helmi ei oikein vielä ole ymmärtänyt ulkoilun ihanuutta, mutta eiköhän sekin aika koita vielä.

      Poista