perjantai 14. helmikuuta 2014

Nino lähti uuteen kotiin

Pentu 1, Nino, lähti tänään uuteen kotiin. Ensimmäisenä kaikista pennuista. On vähän kaihoisa mieli, vaikka tiedämme, että Ninolla ei ole hätäpäivää. Winhakin saatteli Ninon ovelle saakka.

Nino sai uudelta perheeltään oman peiton, jota piti tietenkin testata saman tien. Peiton mukana tuli uusia tuoksuja, jotka tulisivat paremmin tutuksi muuton jälkeen. Koko pentulauma ja Winha köllöttelivät peiton päällä mielellään, ja Nino sai tutut tuoksut mukaansa uuteen kotiin. (Nino 11.2.)

Nino kävi kylvyssä ja odottaa uutta perhettään suihkunraikkaana.  (14.2.)

6 kommenttia:

  1. Hyvin täällä toistaiseksi menee Ninon kanssa. On pissattu ja vähän jo vettä juotu. Hyvin varovaisesti ja ihan hiljaa Nino tutustuu ympäristöönsä. Emme ole ihan varmoja, tuliko mukaan koiruus vai kuitenkin sylikissa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvältä kuulostaa, siitä se lähtee. Parin päivän päästä ei varmasti ole epäselvää, kummasta on kyse :)

      Poista
  2. Ruoka maistui, kun nokkaunilta malttoi herätä. Kakat osuivat vähän paperin viereen, mutta sattuuhan tuota. Ja aika nopeasti nopean iltaleikin jälkeen Nino jo kävi nukkumaan, meidän käsityksen mukaan yöunille. Selvästi on ollut jännittävä päivä - meillä kaikilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taitaa Nino kotiutua nopeasti, kun malttaa leikkiäkin :) Toivottavasti yö meni hyvin.

      Poista
  3. Kiitos, yö meni aika hyvin. 3:25 heräsin siihen, että Nino istui vieressä ja tuijotti. Kovasti nuoli yöpaidan kohokuvioita ja tyynyn kulmaa ja kävi sitten kerälle ja nukkumaan.Siitä oli helppo nostaa pentu takaisin omaan nukkumapaikkaan.

    Kello 5:30 oli sen verran kova leikki päällä, että noustiin ylös. Päivällä uni on kyllä maistunut pitkinäkin toveina. Sitä meidän lapset ovat ihmetelleet: "Koska Nino oikein herää?"

    Syöminen on ollut vaikein juttu. Aikamoiset houkutustoimet meillä on ollut, että Nino söisi. Juomisenkin kanssa on vähän niin ja näin. Kovasti nyt kuitenkin iltaa kohti leikkii ja murisee pallon kimpussa, joten ei energiat ihan vähissä voi olla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No heh, tulee ihan mieleen Winhan ensimmäiset yöt uudessa kodissa. Mekin vähän hermoiltiin syömisten kanssa, mutta uudessa kodissa on varmasti niin paljon ihmettelemistä, ettei syöminen maistu alkuun.

      Poista