sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Iltariehuntaa

Kaksi viidestä pennusta on jo muuttanut uuteen kotiin. Meiningissä sitä ei kuitenkaan huomaa. Vauhtia riittää, ja jäljellä olevat pennut saavat mukavasti myös coton-mamman liikkeelle.


Pojilla on voimainkoitos menossa.

Mamma tuli iltalenkiltä. Riehuntaahan siitä seurasi.

4 kommenttia:

  1. Kyllä näyttävät veikkapojat olevan samasta puusta veistettyjä. Pari kertaa olemme jo todistaneet Ninon riehuntaa - milloin pallon kimpussa, milloin oman hännän ympäri hyppimistä ja milloin kaveriksi haetaan meidän Kuopusta. Riehun jälkeen tulee taas väsy ja silloin on ihan kiivetä lähimpään kainaloon.

    Syömistä joudumme edelleen houkuttelemaan ja juominen ei maistu juuri ollenkaan, joten olemme ruokaan lisänneet reilusti nestettä. Pissat ja kakat tulevat kuitenkin siihen malliin, että mitään suurempaa hätää ei Ninolla taida olla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Enpä usko, että tarvitsee olla huolissaan syömisestä ja juomisesta, kun pentu kerran on reipas ja pissaa/kakkaakin tulee. Ninolle kaikki on ollut uutta ja jännää, eikä ehkä sen takia syöminen ole ollut päällimmäisenä mielessä. Luottamus tuntuu kuitenkin olevan kohdallaan, kun leikki maistuu :). Nino ei tuntunut olevan mikään nirso pentu, joten uskonpa että kyllä hän ravinnostaan tulee huolen pitämään, eikä erityistä houkuttelua tarvita. Winhan kanssa ollaan myös huomattu, että välillä tulee kausia, jolloin ruoka ei maistu ja sitten se menee ohi.

      Poista
  2. Hei

    Raju näköistä on mutta hyvässä hengessä veljekset leikkivät:) T:Hugon perhe

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ovat onneksi hyvin saman kokoisia ja tasaväkisiä kavereita :) Tulee kyllä itsellä aina tarve tarkistaa tilanne, kun pojat rähisee kuin isommatkin otukset ollakseen tuollaisia pörröisiä vauvoja vielä. Verta ei kuitenkaan ole vielä kertaakaan vuodatettu :)

      Poista