keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Harvinaiset kuvat: Winha paikallaan ja hereillä

Winhasta on saanut otettua katselukelpoisia kuvia etupäässä silloin, kun se nukkuu. Se on niin vikkelä, että ehtii livahtamaan kameran etsimestä ennen napin painallusta. Kuvissa näkyy usein valkoinen epätarkka hahmo, joka voisi olla vaikka jääkarhu, tai hännäntupsu. 

Suomenkielentaito on pennulla vielä melko vähäinen. Sana "paikka" ei ainakaan vielä kuulu sanavarastoon. Lisäksi kamera näyttää Winhasta vastustamattoman kiinnostavalta laitteelta. Sitä pitäisi päästä maistelemaan tai vähintäänkin haistelemaan. Kuvanotto on siis vähintäänkin haasteellista.

Pitäisiköhän hankkia sellainen luontokuvaajan itsestäänkasautuva tunnelikoju, jossa voisin lymytä kuvia ottamassa märältä koirannenältä rauhassa. Voi tosin olla, että koju herättäisi suurempaa mielenkiintoa kuin kamera konsanaan.

Juoksuleikeissä Winhalla on suuri etu: pienuus. Se mahtuu näppärästi sohvan alle ja pujottelee ketterästi pöydän ja tuolien jalkojen välistä. Pienet tilat eivät Winhaa ahdista vähääkään. Toivottavasti se ei isompana jää jumiin paikkoihin, joissa se on tottunut lymyämään ihan pienenä.







4 kommenttia:

  1. Ihania kuvia söpösestä! ♥

    VastaaPoista
  2. Vikkelä valkoinen vilaus :-)

    VastaaPoista
  3. Mä pyörryn kun se on niin söpö <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti pääset pian katsomaan :) Ne antamasi herkkunapposet on jo syöty. Winha tykkäsi niistä kovasti.

      Poista