tiistai 28. tammikuuta 2014

Matojen häätö osa 2

Pennuille tehtiin tänään toinen "madotus" eli matojen häätö. Annettiin jälleen tahna suoraan suuhun, jotta voidaan olla varmoja, että pentu saa tahnaa painoonsa nähden riittävästi. Tahnan maku ei edelleenkään miellyttänyt, ja puistatukset olivat aikamoiset. Ehdimme tehdä vielä yhden matojen häädön ennen kuin pennut muuttavat uusiin koteihin. Se laitetaan ruokaan, jotta ei jää paha maku suuhun.

 Iltaunille mentiin tänään klo 22 aikoihin. Sitä ennen piti nukkua, pissata, syödä, kakata ja leikkiä. Tässä järjestyksessä. Pennut osaavat välilä hienosti mennä sanomalehden päälle tarpeilleen. Välillä kyykistytään sinne missä hätä ilmenee - oli lehti alla tahi ei. 

Unikaverina on mukava ja pehmeä tiikeri. Winhan kanssa opittiin, ettei kannata ostaa pehmoleluja, joissa on vanua sisällä. Vanut ovat nopeasti tulloina pitkin poikin. Pentu myös syö herkästi kaikenlaista, myös syötäväksi kelpaamatonta. 

Winha sai lainaan puhallettavan kaulurin kovan muovisen töötin tilalle. Olo näyttää paljon mukavammalta. Winha sai tänään viimeiset antibiootit ja tulehduskipulääkkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti